XADO 40027 Maximum fémkondiciónáló fecskendõ automata váltóhoz, 30ml

XADO 40027 Maximum fémkondiciónáló fecskendõ automata váltóhoz, 30ml

11 499 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

XADO 40027 Maximum fémkondiciónáló fecskendõ automata váltóhoz, 30ml

11 499 Ft
+ 1 459 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
aruhaz.kauffer.hu
Termékleírás
Xado 40027 Maximum fémkondiciónáló fecskendõ automata váltóhoz, 30ml

Xado Maximum fémkondicionáló  automata sebességváltókhoz.   Automata sebességváltók javítására, helyreállítására és kopás elleni védelmére tervezték. Az automata sebességváltó kezelése során a REVITALIZANT fémkerámia bevonatot képez fémrészeinek felületén (fogaskerekek, csapágyak, elosztók, tengelykapcsolók).   A fémkondicionáló megerõsíti a kenõréteget, extra szintű kopás elleni védelmet biztosít. Univerzális alkalmazás minden típusú automata sebességváltóhoz, beleértve a Tiptronic, Steptronic, CVT stb. Elõnyök Elõnyök Helyreállítja az automata sebességváltó alkatrészeit és megóvja azokat a kopástól.   Megszünteti a felületi hibákat Csökkenti a zajt és a rezgést a szerelvényekben. Javítja a működési megbízhatóságot és növeli a kormányszerkezetek élettartamát.

Alkalmazása:Az automata sebességváltó üzemi hõmérsékletre felmelegített üzemi folyadékába öntse be a szükséges mennyiségű terméket. Járassa az autót normál üzemmódban. A REVITALIZÁCIÓS folyamat kezdete az automata sebességváltó működésének javítása (zajcsökkentés, sebességváltás javítása) már a beöntés pillanatától megkezdõdik.   A teljes folymaat kb 1500 km futásteljesítmény után fejezõdik be.   A REVITALIZANT minden típusú sebességváltó-folyadékkal kompatibilis: Dexron, Mercon, Mopar ATF, CVT; nem lép velük kémiai reakcióba, és nem változtatja meg viszkozitásukat, súrlódásukat vagy egyéb fizikai-kémiai tulajdonságaikat.


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.